Wildwaters.se
Om osäkra pengar

Kan använda pengar till vad jag vill

oktober 14, 2011 12:40 by Admin
Det är en sådan frihet med lån utan säkerhet, jag kan använda pengarna till precis vad jag vill utan att behöva berätta för banken. Skulle jag låna pengar utan säkerhet nu skulle det bli cirka 60 000 kr, jag skulle förändra hela mitt vardagsrum i min lägenhet. Eftersom att jag har en hyfsad års inkomst är det förmodligen inga problem alls för mig att låna pengar och jag har heller inga betalningsanmärkningar. När lånet hade gått igenom skulle jag köpa en ny soffa, nytt tv bord, en stor LCD-tv med ett riktigt bra surround system. Jag älskar att kolla på film och det blir mera verkligt med surround system. Eftersom att det blir mycket sittande framför tv:n känns det skönt att lägga lite extra pengar på en riktigt skön soffa, som jag till och med kan sova i om jag vill. Det känns skönt att kunna låna pengar utan säkerhet och unna sig lite.

Just nu värderat 2.0 av 15 människor

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt